Τηλεματική

Σε πόση ώρα έρχεται το αστικό...

Στόλος...

Κάρτες Απεριορίστων Διαδρομών...

Πολιτιστική Διαδρομή Τρένο

Διαφήμιση

Ανακοινώσεις

Παροχή έκπτωσης 50% στα εισιτήρια για τις μετακινήσεις Ιατρών και Νοσηλευτών των Δημόσιων Νοσοκομείων Λάρισας από 19-03-2020 και καθ’ όλη την διάρκεια εφαρμογής των μέτρων κατά του κορονοϊού
18/03/2020 - 14:16:10

Η Διοίκηση του ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ Α.Ε. όπως δηλώνει ο Πρόεδρος Σακελλαρίου Ι. Μιχαήλ στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που της αναλογεί υποκλίνεται στο σπουδαίο έργο που επιτελείται από τους ανθρώπους του κλάδου υγείας και ειδικά του Γιατρούς και το Νοσηλευτικό προσωπικό στην μάχη που δίνουν  κατά της εξάπλωσης του covid-19 και θέλοντας να τους ευχαριστήσει έμπρακτα για την προσπάθεια αυτή τους παρέχει το δικαίωμα μετακίνησης με έκπτωση 50% στην τιμή του κανονικού εισιτηρίου από και προς τον τόπο εργασίας τους (Π.Γ.Ν. και Γ.Ν.Λ.) με την επίδειξη της υπηρεσιακής τους ταυτότητας.

Παράλληλα  ευχαριστεί και τους 140 ανθρώπους του ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ (οδηγούς, σταθμάρχες, εκδότες, ελεγκτές, διοικητικό προσωπικό και ειδικό προσωπικό συντήρησης καθαριότητας και απολύμανσης των λεωφορείων) για την προσπάθεια που καταβάλουν καθημερινά για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, σ΄ αυτές τις δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες τις οποίες ζούμε.