Τηλεματική

Σε πόση ώρα έρχεται το αστικό...

Στόλος...

Κάρτες Απεριορίστων Διαδρομών...

Πολιτιστική Διαδρομή Τρένο

Διαφήμιση

Κάρτες Απεριορίστων Διαδρομών

Για όσους χρησιμοποιούν συχνά την Αστική Συγκοινωνία και κάνουν πολλές διαδρομές συμφέρει να προμηθευτούν την κάρτα απεριορίστων διαδρομών, η οποία εκδίδεται στα γραφεία του Αστικού ΚΤΕΛ. Η κάρτα απεριορίστων διαδρομών είναι προσωπική – ατομική φέρει πάνω την φωτογραφία του/της κατόχου και δεν μεταβιβάζεται. Η ισχύς της κάρτας απεριορίστων διαδρομών αρχίζει από την πρώτη ημέρα του μήνα έως την τελευταία ημέρα του ίδιου μήνα. Για παράδειγμα, αν η έκδοση της κάρτας γίνει στις 8 Ιουλίου, η ισχύς της θα είναι από 8 Ιουλίου έως την τελευταία ημέρα του ίδιου μήνα, δηλαδή 31 Ιουλίου. Εν συνεχεία η κάρτα χάνει την ισχύ και θα πρέπει να ανανεωθεί για τον επόμενο μήνα. Ανάλογα με τις περιοχές που επιθυμείτε να μετακινήστε ισχύουν οι εξής τιμές για την κάρτα απεριορίστων διαδρομών.

 

1)Μετακίνηση φοιτητών, μαθητών και πολυτέκνων σε όλες τις Γραμμές του Αστικού ΚΤΕΛ εντός και εκτός πόλεως (χωριά) (Α' και Β' Ζώνης) καθώς και για ΙΚΕΑ και για ΒΙΠΕ (Βιομηχανική Περιοχή Λάρισας)
Κόστος κάρτας απεριορίστων διαδρομών 35€ 

2)Μετακίνηση σε όλες τις Γραμμές εντός πόλεως Ν1-Ν2-Ν3-Ν4-Ν7-Ν9-Ν10-Ν11-Ν12-ΝΒ14 και Γραμμή Ν15 έως το Pantheon Plaza (Α' Ζώνης)
Κόστος κάρτας απεριορίστων διαδρομών 50€ 

3)Μετακίνηση σε όλες τις Γραμμές του Αστικού ΚΤΕΛ εντός και εκτός πόλεως (χωριά) καθώς και για ΙΚΕΑ και για ΒΙΠΕ (Βιομηχανική Περιοχή Λάρισας) (Α' και Β' Ζώνης)
Κόστος κάρτας απεριορίστων διαδρομών 65€

Κατά την πρώτη έκδοση της κάρτας απαιτείται η παρουσία του/της κατόχου στα γραφεία του Αστικού ΚΤΕΛ για την λήψη φωτογραφίας που γίνεται από το Αστικό ΚΤΕΛ καθώς και η αστυνομική του/της ταυτότητα. Για επόμενες ανανεώσεις δεν είναι απαραίτητη η παρουσία του/της κατόχου, απλά χρειάζεται να γνωρίζουμε το επώνυμο ή τον αριθμό της κάρτας για την έκδοσή της. Η έκδοση και η ανανέωση των καρτών γίνεται καθημερινά από 08:00 έως 15:00 και για την διευκόλυνση των εργαζομένων εκτός από τις πρωϊνές ώρες τις δύο τελευταίες εργάσιμες ημέρες του μήνα καθώς και τις δύο πρώτες εργάσιμες μέρες του επόμενου μήνα γίνεται και το απόγευμα από 19:00 έως 21:00.

Φοιτητική κάρτα απεριορίστων διαδρομών

Όσοι είναι κάτοχοι ακαδημαϊκών ταυτοτήτων σε ισχύ δικαιούνται ειδικής έκπτωσης για μετακινήσεις σε όλες τις λεωφορειακές γραμμές Α' και Β' Ζώνης (πόλη,χωριά,ΙΚΕΑ και ΒΙΠΕ) με κόστος έκδοσης της κάρτας απεριορίστων διαδρομών μόνο με 35€. Κατά την πρώτη έκδοση φοιτητικής κάρτας απεριορίστων διαδρομών απαιτείται η παρουσία του/της κατόχου στα γραφεία του Αστικού ΚΤΕΛ, η ακαδημαϊκή και η αστυνομική του/της ταυτότητα. Για επόμενες ανανεώσεις, η ακαδημαϊκή ταυτότητα θα πρέπει να επιδεικνύετε πάντα πριν από την ανανέωση της φοιτητικής κάρτας απεριορίστων διαδρομών.

Ετήσια φοιτητική κάρτα απεριορίστων διαδρομών

Από 25/09/2015 το ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ Α.Ε. θα εκδίδει ετήσια φοιτητική κάρτα απεριορίστων διαδρομών η οποία κοστίζει 250€ και έχει ισχύ από 01/10/2017 έως 30/09/2018 για όλες τις γραμμές του ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ Α.Ε. Α' και Β' Ζώνης.

 
Κάρτες Απεριορίστων Διαδρομών
Ιδιότητα Ισχύς Κάρτας Τιμή Μηνιαίας Κάρτας
Α' και Β' Ζώνη Φοιτητικό Μαθητικό Πολύτεκνο Εισιτήριο Όλες οι Γραμμές του Αστικού ΚΤΕΛ εντός και εκτός πόλεως (χωριά) καθώς και για ΙΚΕΑ,ΒΙΠΕ 35€
Α' Ζώνη Κανονικό Εισιτήριο Γραμμές εντός πόλεως (Ν1,Ν2,Ν3,Ν4,Ν7,Ν9,Ν10,Ν11,Ν12,Β14) και Γραμμή Ν15 έως το Pantheon Plaza 50€
Β' Ζώνη Κανονικό Εισιτήριο Όλες οι Γραμμές του Αστικού ΚΤΕΛ εντός και εκτός πόλεως (χωριά) καθώς και για ΙΚΕΑ,ΒΙΠΕ 65€